Totaal lease
Al meer dan 15 jaar bieden wij onze klanten diverse lease vormen, merk onafhankelijk en met een perfecte service. Wij zijn een universele lease maatschappij, dit wil zeggen dat u elk automerk kunt leasen, zowel personenauto’s als bedrijswagens.

U heeft dus alle vrijheid bij het kiezen van uw nieuwe auto, maar natuurlijk adviseren wij u graag wat bij de auto van uw keuze vooral telt: de kostprijs per kilometer. En dan is het toch prettig te weten dat we in de exploitatie van vele merken en typen auto’s meer dan 15 jaar lease-ervaring meebrengen.

Het stelt ons in staat om u waardevolle adviezen te geven bij de keuze van uw nieuwe auto, of bij de samenstelling van uw wagenpark.

Starter lease
Voor startende ondernemers lijkt een representatieve auto of bestelauto vaak een onbereikbare luxe. Ook hier kunnen wij u een flexibele oplossing bieden.
Informeer naar de voorwaarden.

Short lease
Er zijn natuurlijk ook situaties denkbaar waar in u tijdelijk behoefte heeft aan extra auto’s voor promotionele acties of medewerkers in hun proeftijd, of voor de duur van een project.
Ook dan kunnen wij snel voor tijdelijk vervoer zorgen. Met lease,- of huurcontracten tegen uiterst aantrekkelijke tarieven.

Meer informatie?